metaal

“De 5 elementen hebben allemaal een andere frequentie van energie en deze matchen met een bepaalde windrichting en daarmee met een bepaalde hoek van je huis”

Het metaal element wordt geassocieerd met een transformerende energie. Een energie die naar binnen gericht is en oog voor kwaliteit heeft. Metaal energie ondersteunt enthousiasme en onbezorgdheid. Daarom passen de levensthema’s creativiteit, kinderen en vrienden zo goed bij het metaal element. In een huis kan je deze energie het beste versterken in het westen en noordwesten. 

 

Stoere elegantie. Zo kan de metaal energie beschreven worden in interieur. Denk aan bijzondere en discrete details vol allure en ingetogen luxe of juist een robuuste industriële uitstraling met veel staal. De elegante kenmerken van metaal zie je in de bovenstaande interieurs duidelijk terug. Maak gebruik van grijze en witte kleuren, ronde vormen en metalen materialen zoals messing, goud en chroom voor een rijke en behaaglijke uitstraling. Het metaal element kan je in contact brengen met de speelse kant van jouw innerlijk kind.

  

Welk metaal element haal jij in huis om jou te transformeren?

Het metaal element wordt niet alleen geassocieerd met windrichtingen en levensthema’s maar ook met kleuren, vormen en materialen. Wil je in je interieur meer metaal elementen toevoegen?

   

Voeg dit dan toe:
Kleuren: wit en grijs
Patronen: rond, ovaal, polkadots, koepelvormen en semi-cirkels
Materialen: goud, zilver, chroom, ijzer, aluminium, koper en messing
Stoffen: glimmende stoffen, kasjmier, zijde, satijn en kant