vuur

“De 5 elementen hebben allemaal een andere frequentie van energie en deze matchen met een bepaalde windrichting en daarmee met een bepaalde hoek van je huis.”

Het vuur element heeft een actieve en trillende energie die naar buiten is gericht. Heb je behoefte om je imago te verbeteren of je populariteit te vergroten, dan kun je de zuidhoek van je huis activeren middels een kaars, haard of een gewaagd item. Het zuiden wordt namelijk geassocieerd met roem en reputatie. 

 

De energie die bij vuur past is dynamisch, inspirerend, actief en gericht op aandacht. Een eclectische stijl of opvallende eyecatcher zou niet misstaan in de hoek die resoneert met zichtbaarheid en populariteit. Om de energie goed te laten stromen kan je een lamp of opvallende fauteuil plaatsen. Wat deze prachtige interieurs ook illustreren is hoe het vuur element gevoed wordt door het hout element en samen met elkaar een mooie harmonie creëren.. 

 

Welk vuur element heb jij in huis die je een podium kan geven om je te helpen bloeien?

Het vuur element wordt niet alleen geassocieerd met windrichtingen en levensthema’s maar ook met kleuren, vormen en materialen. Wil je in je interieur meer vuur elementen toevoegen?

 

Voeg dit dan toe:
Kleuren: rood, roze, oranje en paars
Patronen: puntig, piramide, diamant, chevron, vlammen, harlequin
Materialen: glas en leer
Stoffen: faux fur, taft en kunststof