water

“De 5 elementen hebben allemaal een andere frequentie van energie en deze matchen met een bepaalde windrichting en daarmee met een bepaalde hoek van je huis.”

Het water element staat voor rust, zuivering en flexibiliteit. Water heeft een yin energie die bezinning en reflectie stimuleert. Uiterlijk is er rust, innerlijk is er groei. De energie heeft een diepgaand stille kracht dat wordt geassocieerd met intuïtie, spiritualiteit en het vertrouwen dat inspiratie tot ons komt. Het water element gedijt in een creatieve omgeving. Als je hier behoefte aan hebt kan je het beste in de noordhoek van je huis een water element plaatsen.

 

Blauwe en zwarte kleuren passen heel mooi in het noorden. Denk ook aan assymetrische vormen, golvende patronen en geplooide stoffen van zacht of glanzend materiaal.

 

Welk artistiek item geef jij een plekje in huis om je in contact te brengen met je creatieve, intuïtieve en authentieke kant?

Het water element wordt niet alleen geassocieerd met windrichtingen en levensthema’s maar ook met kleuren, vormen en materialen. Wil je in je interieur meer water elementen toevoegen?

 

Voeg dit dan toe:

Kleuren: zwart en blauw 

Patronen: golvend, asymmetrisch, bogen, paisley en spiralen
Materialen: water, potham en zelliges tegels
Stoffen: chiffon, crêpe, organza, polyester, nylon en taffeta